Alba: Tractorişti fără carnet cercetaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Stremţ şi Geoagiu de Sus au fost depistaţi în acest sfârşit de săptămână de poliţişti conducând câte un tractor pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ i-au depistat în trafic, pe P.I.,  de 43 de ani,  din comuna Stremţ şi respective pe  C.L., de 68 de ani, din comuna Geoagiu de de Sus, în timp ce conduceau, pe DC 78 C,  câte un tractor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cazul celui de-l doilea conducător auto s-a stabilit că tractorul nu figura ca fiind înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Faţă de P.I se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar C.L. este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatricula sau neînregistrat.                      

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite