Alba Iulia: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii municipiului Alba Iulia au la îndemână o serie de activităţi de relaxare în acest sfârşit de săptămână. Unul obiectivele care pot fi vizitate atât de albaiulieni cât şi de turişti este Muzeul Unirii. Ca opţiune de relaxare aveţi piscina sau ştrandul.

Plaja la piscină

Tinerii din Alba Iulia care doresc sa se relaxeze şi să obţină un bronz frumos  pot merge în acest sfârşit de săptămână la Winners Club Ţălnar.

Clubul e situat în cartierul Cetate. Piscina este deschisă şapte zile din şapte. Preţurile care includ şezlong sunt de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii cu vârste între 3-14 ani. Sâmbăta şi duminica tarifele sunt de 7,5 lei copii şi 15 lei adulţi.

Vizită la Muzeul Unirii

Iubitorii istoriei şi nu numai, pot vizita Muzeul Unirii din Alba Iulia. Pot fi văzute în jur de 200.000 de obiecte de patrimoniu, din care de o valoare deosebită sunt iconostasul provenit din biserica de la Blaj-Tiur, precum şi tezaurul dacic de obiecte de argint descoperit la Lupu. Muzeul se poate vizita de marţi până duminică, între orele 10.00-19.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 7 lei pentru adulţi şi 3,5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite