Alba: Puşti, pistoale, sute de cartuşe şi alice, descoperite în locuinţa unui aiudean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Arme de vânătoare şi de tir, pistoale, sute de cartuşe şi alice şi peste 3.300 de pocnitori au fost ridicate de poliţişti de investigaţii criminale şi de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

La data de 25 noiembrie a.c., poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Aiud, împreună cu specialiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R., au efectuat o percheziţie la domiciliul lui G. Ştefan, suspectat de deţinere ilegală de arme şi muniţii.

La percheziţie au fost găsite o armă de vânătoare, marca Anschutz, de calibru 9 mm, o armă de tir cu aer comprimat, marca Diana, de calibru de 4,5 mm, un pistol de tir cu aer comprimat, marca Umarex, de calibru de 4,5 mm, un pistol confecţionat artizanal, un arc de tir sportiv marca Triark, un dispozitiv de ochire cu laser, marca Sharp, un amortizor pentru armă marca Luftgewehre şi o lunetă, marca Diana.

Bărbatul nu deţinea permis de port armă

De asemenea, au mai fost descoperite 724 de alice, de calibru de 4,5 mm, aproximativ 400 de cartuşe, de calibru de 9 mm., de diferite mărci, 400 grame pulbere de vânătoare fără fum şi 3.350 de pocnitori clasa I.

Suspectul nu era autorizat să deţină bunurile găsite conform prevederilor legale.

Poliţiştii de la Arme au ridicat, în vederea confiscării şi continuării cercetăriilor, armele, muniţiile, pocnitorile şi celelalte materiale găsite.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite