Alba: Jandarmii au intervenit la serbările câmpeneşti din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 13-15 august a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba a asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică în cazul a 8 manifestări religioase şi laice, pe timpul cărora au fost aplicate un număr de 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2400 lei.

Conform datelor centralizate la sediul Jandarmeriei Alba participanţii la sărbătoarea „Mărie, dragă Mărie“ au oferit cele mai multe motive de intervenţie din partea oamenilor legii. Manifestarea organizată duminică, 15 august în localitatea Cărpiniş, comuna Roşia Montană, a fost prilej de scandal într-un loc public pentru 7 persoane care au fost sancţionate cu amendă contravenţională în valoare de câte 200 lei.

Alţi doi cetăţeni s-au ales cu avertisment scris. Intervenţia jandarmilor a fost necesară şi pe timpul „Sărbătorii Vinţului“, unde un localnic, aflat în stare avansată de ebrietate, a răsturnat o masă de pe o terasă a unui local, a spart intenţionat câteva sticle de bere şi a proferat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa celor din jur, provocând indignarea acestora.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit la timp, prevenind excaladarea violenţei şi liniştindu-l pe bărbatul recalcitrant, iar pentru faptele săvârşite acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite