Alba: Femeie grav rănită într-un accident rutier la Teleac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 32 de ani, din comuna Bergin a fost grav rănită în această dimineaţă în urma unui accident rutier produs pe DJ 107, pe raza localităţii Teleac. Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, pe raza localităţii Teleac.

„I.S., de 40 ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea un  autoturism a executat manevra de depăşire a unui autobuz, moment în care a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care era parcat regulamentar pe partea dreapta a sensului de mers Teleac – Hăpria“, a spus Iulia Mărginean, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba .
 
În urma impactului, V.E., de 32 ani, aflată în autoturism a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu fracturi de arcuri costale.

„Pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba adresează tuturor participanţilor la trafic recomandarea de a conduce prudent şi de a respecta prevederile legale în materie de circulaţie rutieră“, a mai spus Iulia Mărginean..

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite