Alba: Dan Puric şi Mircea Vintilă invitaţi la Festivalul de poezie „Nicolae Drăgan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Puric
Dan Puric

La Galda de Jos se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni prima ediţie a Festivalului de poezie „Nicolae Drăgan“. Printre invitaţii acestui eveniment în premieră se numără actorul Dan Puric şi folkistul Mircea Vintilă.

Scriitori din judeţul Alba, dar şi din ţară se vor reuni în perioada 4-6 noiembrie la Galda de Jos la prima ediţie a Festivalului de poezie „Nicolae Drăgan“. Actorul Dan Puric şi cântăreţul de folk Mircea Vintilă sunt invitaţii de onoare ai evenimentului cultural-artistic. Deschiderea festivalului este programată sâmbătă, 6 noiembrie 2010 de la ora 11.00 la Căminul Cultural din localitate.

Din programul festivalului nu vor lipsi alocuţiunile, recitalurile de poezie, momentele artistice susţinute de elevii şcolii cu clasele I-VIII din Galda de Jos sau momentele poetice ale elevilor Seminarului Teologic Ortodox Alba Iulia. Câştigătorii Concursului naţional de poezie „Nicolae Drăgan“ vor fi premiaţi în cadrul evenimentelor de sâmbătă care vor fi încheiate de un recital de munică folk susţinut de Mircea Vintilă.

Ziua de duminică, 7 noiembrie, organizatorii au rezervat-o în întregime actorului Dan Puric care va susţine în Căminul Cultural din Galda de Jos, începând cu ora 12.00, o conferinţă „Despre Iubire“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite