Alba: 51 de persoane au absolvit cursul de Surori Voluntare de Cruce Roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba a finalizat ediţia 2009-2010 a cursului de Surori Voluntare de Cruce Roşie. 51 de persoane au absolvit cursul de anul acesta.

51 de persoane au fost initiate în domeniul sanitar şi al îngrjirii bolnavilor prin cursul de Surori Voluntare desfăşurat în subfilialele Crucii Roşii de la Aiud şi Alba Iulia. În urma examinării, comisia a constatat că toate participantele la curs, care s-au prezentat la examen, au demonstrat asimilarea cu succes a cunoştinţelor teoretice şi practice necesare obţinerii certificatului de absolvire“, a declarat Adrian Duşa, directorul Crucii Roşii Alba Iulia.

Filiala din Alba Iulia va desfăşura până la începutul lunii ianuarie a anului viitor înscrieri pentru o nouă serie a cursului de Surori Voluntare de Cruce Roşie, ediţia 2010-2011.

Cursurile au recunoaştere internaţională şi durează 1 an, respectiv 13 ianuarie - 22 septembrie 2011. „Participarea la un astfel de curs conferă o şansă în plus integrării pe piaţa muncii, dar şi posibilitatea de a acumula cunostinte de baza cu privire la domeniul medical si de a acorda in mod corect primul ajutor“, a completat Adrian Duşa.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite