Alba: 11 localităţi primesc bani pentru programul de alimentare cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean a aprobat repartizarea subvenţiilor şi a altor surse de la budetul de stat către bugetele locale. Astfel 11 localităţi din judeţ vor primi resurse financiare pentru reabilitarea, modernizarea şi astfaltarea drumurilor, dar şi pentru alimentarea cu apă.

2,676.30 mii lei este suma care va fi repartizată localităţilor care mai au în derulare „Programul de alimentare cu apă canalizare şi epurarea apelor uzate la sate“ în judeţul Alba. Din aceste resurse comuna Mihalţ va primi 200 mii lei pentru investiţiile din satele Obreja şi Mihalţ.Aaceeaşi sumă va merge şi spre comuna Unirea pentru investiţii în cinci sate aparţinătoare.

Tot 200 mii lei vor fi repartizaţi către comunele Livezile, Şibot şi Sâncel, dar şi către oraşul Aiud, în timp ce Roşia de Secaş va beneficia pentru investiţiile din programul de alimentare cu apă de 226 mii lei. Sume mai mari pentru programul de alimentare cu apă vor primi comuna Meteş - 250 mii lei şi Fărău - 300 mii lei.

De cel mai important sprijin financiar va beneficia comuna Valea Lungă – 400 mii lei. Comuna Livezile este singura localitate din judeţul Alba care derulează programul de alimentare cu apă şi din surse proprii de 150 mii lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite