Alba Iulia: "Zona istorică a oraşului este foarte frumoasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Zona istorică a oraşului este foarte frumoasă"
Alba Iulia: "Zona istorică a oraşului este foarte frumoasă"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Otilia Popa a obţinut nota 10 la examenul de titularizare pentru disciplina biologie cu toate că în şcolile din judeţul Alba nu este niciun post titularizabil.

Tânăra care s-a născut în oraşul Vulcan de pe Valea Jiului dar care imediat după terminarea facultăţii, în anul 1999,  s-a mutat alături de soţul ei în Alba Iulia are doi copii pe care îi consideră cei mai importanţi din viaţa sa.


Alba Iulia frumoasă: „Alba Iulia a devenit oraşul în care trăiesc şi, normal, că îmi place. Zona istorică este foarte frumoasă. De asemenea, imi place faptul că s-au făcut multe lucrări de reparaţii în zonele cele mai circulate”.

Alba Iulia urâtă: „Biolog fiind nu îmi place faptul că nu există multe parcuri şi spaţii verzi în oraş. Iar cele care există sunt reduse în fiecare an. Iubesc foarte mult plantele şi aş dori ca în oraşul nostru numărul copacilor să crească”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite