Alba: Vasile Rareş Horja, cel mai bun poliţist în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Rareş Horja a fost ales cel mai bun poliţist din Alba, în  2010
Vasile Rareş Horja a fost ales cel mai bun poliţist din Alba, în 2010

Vasile-Rareş Horja, de la Poliţia Alba Iulia , a fost desemnat "Poliţistul anului". Ofiţerul este apreciat de superiorii săi pentru fapul că a rezolvat cele mai multe cazuri complexe, în 2010.

În cadrul unei ceremonii care a avut loc astăzi, 28 decembrie,  la sediul IPJ Alba, Vasile-Rareş Horja a fost răsplătit de şefii Inspectoratului cu titlul de „ofiţerul de poliţie al anului 2010“ în Alba, pentru rezultatele profesionale de excepţie.

Alţi şase ofiţeri din cadrul IPJ Alba au primit diplome de merit: Mircea-Constantin Crişan(Serviciul de Investigaţii Criminale), Valer Coman(Serviciul de Ordine Publică), Remus-Constantin Oneţiu(Serviciul Rutier), Dorin-Vasile Davidaş(şeful Serviciului Rutier), Nicolae-Valentin Crişan(Serviciul Resurse Umane), Ioana-Mirela Măgurean(Compartimentul Juridic) şi Ioan-Ciprian Baboş(Serviciul de Investigare a Fraudelor).


Ionuţ Marius Mareş, cel mai bun agent în 2010

Cel mai bun agent de poliţie din judeţ a fost ales Ionuţ-Marius Mareş de la  Postul de Poliţie Unirea.

Cu diplome de merit s-au ales opt agenţi de poliţie din Alba: Dan Oniga (Poliţia Municipiului Aiud),Vasile Corcheş(Postul de poliţie  Bistra), Radu-Marcel Negru (Poliţia Oraşului Abrud), Ovidiu-Ştefan Stanciu(Poliţia Municipiului Sebeş), Dan Dascaloiu (Serviciul Criminalistic), Adrian-Marius Cudur(Serviciul Rutier), Ovidiu Raţiu (Serviciul de Investigare a Fraudelor) şi Ilie-Alexandru Moldovan (Postul de Poliţie Miraslău).

La secţiunea personal contractual cel mai bun a fost desemnat Ioan Toma, de la Serviciul Logistic.





Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite