UPDATE Trei bărbaţi au dat o ţeapă de 130.000 lei la jocurile de noroc. Au fost arestaţi preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi au fost prinşi de poliţişti într-un bar din Câmpeni în timp de trişau la aparatele de jocuri de noroc. Foloseau un dispozitiv care bruia memoria electronică a aparatului. Au fost reţinuţi 24 de ore, iar sâmbătă, 9 iulie sunt prezentaţi Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE: Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Cei trei tineri vor rămâne după gratii până pe data de 6 august 2011.

Este vorba despre Ionel Claudiu Rostaş, Emanoil Dumitru Pilea şi Claudiu Iulian Popa, băiatul patronului pensiunilor Perla Arieşului şi Steaua Arieşului din Albac, Ioan Popa.

Tânărul nu este la prima abatere, el fiind implicat în vara lui 2009 într-un scandal la Clubul Yax din Câmpeni.

Află mai multe detalii AICI.

CITIŢI ŞI: Patru dintre bătăuşii din "Yax" sunt căutaţi în toată ţara

Bărbaţii au fost prinşi de poliţişti vineri noaptea.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor i-au depistat în flagrant, în oraşul Cîmpeni, pe R.I.C. de 35 de ani, din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, P.I.C. de 27 de ani, din comuna Albac, judeţul Alba şi P.E.D. de 43 de ani, oraşul Cîmpeni, judeţul Alba, care, deţineau un dispozitiv folosit pentru alterarea memoriile electronice ale aparatelor de jocuri de noroc, generând câştiguri necuvenite, în dauna unei societăţi comerciale“, a precizat Luminiţa Rac, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Aceştia au câştigat în mod ilegat 130.000 lei.

Pe numele celor trei suspecţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni a emis Ordonanţă de reţinere pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, înşelăciune şi deţinere în vederea folosirii într-o sală de jocuri a oricărui dispozitiv prin a cărui utilizare sunt alterate elementele de şansă şi metodele de selecţie prin care se modifică rezultatul jocului, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite