Alba Iulia: Târg de energii regenerabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Târg de energii regenerabile
Alba Iulia: Târg de energii regenerabile

Agenţia Locală a Energiei Alba organizează sâmbătă şi duminică, 26 – 27 septembrie 2009, a doua ediţie a târgului „Energie din surse regenerabile“.

Vor fi expuse instalaţii eoliene, panouri solare, pompe de căldură, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă. În cadrul târgului va fi organizat şi un salon de inventică în care vor fi expuse invenţii cu aplicaţie în domeniul energiei. Invitatul special va fi Iustin Capră, autorul a peste 100 de invenţii.

În cadrul târgului va fi organizat un seminar dedicat eficienței energetice în sectorul privat. Seminarul se va desfășura sâmbătă, la ora 12, la sala multimedia a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” și au fost invitate toate firmele importante din județ.

Pe durata târgului va fi organizat și un concurs de desene destinat copiilor de grădiniță și din clasele primare sub numele ”Salvează planeta!”. Cele mai bune desene vor fi alese de un juriu format din profesori de desen și vor fi premiate cu premii importante: biciclete, cărți, jucării solare, baloane și multe alte surprize.

De asemenea, participanții vor putea participa la o tombolă cu premii. Aceştia vor fi răsplătiţi cu o instalație de climatizare ecologică şi un boiler economic

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite