Alba: Spaniolii caută ingineri şi muncitori. Află aici care sunt condiţiile şi salarizarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta angajatorilor spanioli a fost pubicată pe pagina de internet EURES, http//eures.anofm.ro. Potrivit datelor prezentate de Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Alba, o companie din Barcelona caută 20 de ingineri IT, care să fie specializaţi în producerea şi proiectarea pieselor auto.

Tinerii interesaţi trebuie să dovedească că sunt absolvenţi de inginerie electronică, că au o experienţă în domeniu între  2-7 ani şi să vorbească fluent engleza.

Angajarea se face pe durată nedeterminată, iar inginerii selectaţi vor fi remuneraţi cu un salariu anual brut de până la 30.000 euro. Spaniolii suportă şi cheltuielile de călătorie, cazare şi masă. Cererile se pot depune până la finanlul lunii iulie.

Un alt angajator spaniol pune la bătaie 50 de locuri de muncă la cules şi ambalat fructe şi legume. Cei selectaţi vor munci cel mult 12 ore pe zi, iar salariul se va negocia la interviu.

Studenţii pot lucra pe perioada vacanţei în hoteluri din Peninsula Iberică pentru salarii de până la 600 de euro. Angajatorii iberici asigură  gratuit masa şi cazarea.  Cunoaşterea limbii spaniole constituie un avantaj, iar engleza este obligatorie. Cererile pot fi depuse la sediul AJOFM Alba, iar ulterrior consilierii EURES vor lua legătura cu angajatorii din Spania.


Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite