Alba: „Serbările Gheţii“ la Teiuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii patinajului sunt aşteptaţi la acest sfârşit de săptămână la concursurile organizate pe patinoarul amenajat în incinta Liceului Teoretic Teiuş. Este a doua iarnă în care au loc „Serbările Gheţii“ pe patinoarul de pe terenul de sport al Liceului din Teiuş, deschis în acest sezon în urmă cu o săptămână.

„Serbările Gheţii“ au început astăzi şi se vor încheia abia duminică noaptea. Organizatorii promit zeci de surprize pentru cei care aleg să încalţe patinele.

Participanţii pot alege să ia parte la jocuri pe gheaţă printre jaloane, dar se pot mişca pe patinuoar şi pe ritmurile muzicii. Mai inedit, ca să colorăm puţin atmosfera, sâmbătă avem un soi de «petrecere» în pijamale, adică doritorii vor îmbrăca pijamaua peste echipamentul de patinaj şi se vor bucura de aer liber şi mişcare pe gheaţă“, a spus profesorul Hazi Ştefan, unul dintre organizatori.

Bal mascat pe gheaţă

Ediţia din acest an se va încheia duminică seara, când este programat şi un bal mascat. Personajele vor defila în faţa publicului pe patine.

„Practic 50 de elevi din cadrul Liceului Teoretic Teiuş vor purta pe lângă echipamentul de patinaj şi şi câte o mască, care va fi aleasă după preferinţa fiecărui participant. Trebuie să fie şi puţină veselie şi ne-am gândit că tinerii pot intra  cel mai bine în pielea personajelor cu mască. Credem că este cel mai bun mod de distracţie pe timp de iarnă , la sfârşit de săptămână“, a mai adăugat  Hazi Ştefan, profesor la Liceul Teoretic din Teiuş.

Patinoarul artificial de pe terenul de sport al Liceului are o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi a fost inaugurat în urmă cu trei ani.

Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite