Alba Iulia: "Cel mai mult îmi place biserica din Şard"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Cel mai mult îmi place biserica din Şard"
Alba Iulia: "Cel mai mult îmi place biserica din Şard"

În fiecare dimineaţă, pe alba.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba.

Andreea Luha are mai multe pasiuni, de aproape doi ani face judo şi de asemenea dansuri. La judo, sub îndrumarea instructorului Cristian Dinu, a început să aibă şi primele rezultate notabile. Este legitimată la Clubul Sportiv Unirea şi a adunat, până acum, trei medalii dintre care una de bronz. Locul trei l-a obţinut la Campionatul Naţional de judo individual,  „Ne Waza“, care a avut loc în 23-24 octombrie la Drobeta Turnu Severin.

Şardul frumos:

„Eu m-am născut aici şi îmi place satul meu. Cel mai mult îmi place biserica din Şard, pentru că este deosebit de frumoasă. Îmi place să mă duc la biserică pentru că acolo mă uşurez de toate supărările“.

Şardul urât:

„Mă deranjază că sunt oameni care se comportă urât şi care nu ştiu să se poarte. Sunt mulţi copii şi oameni care nu respectă nici un fel de regulă“

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite