Alba: Un bărbat din Sâncel i-a tăiat gâtul fiului său. A fost reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Un bărbat de 56 de ani a fost reţinut 24 de ore pentru tentativă de omor calificat. În urma unui scandal, şi-a lovit fiul cu cuţitul în zona gâtului. Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitatul judeţean Mureş, iar tatăl criminal a fost rezentat astăzi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 25 iunie, poliţiştii din Blaj fiind anunţaţi prin apel la 112 că un bărbat se află căzut pe stradă într-o baltă de sânge.

„Echipa operativă deplasată la faţa locului a constat că persoana vătămată G. I., de  26 de ani, din comuna Sîncel, judeţul Alba, a fost lovită de tatăl său, cu un cuţit în zona gâtului, fiind transportată la Spitalul Judeţean Mureş cu o ambulanţă, unde i-a fost stabilit diagnosticul de plagă înjunghiată subclaviculară dreaptă, fiind spus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în data de 25.06.2011, jurul orelor 20.50, în timp ce se afla în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool, partea vătămată a avut un conflict spontan cu tatăl său, G. P. I., de 56 de ani, în timpul căruia G.P.I. l-a lovit pe fiul său cu un cuţit, în zona gâtului“, a precizat Luminiţa Rac, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite