Alba: Primăria Sebeş închiriază spaţii de vânzare în piaţa de produse industriale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sebeş închiriază 22 de boxe în suprafaţă de 16 metri pătraţi din noua piaţă de produse industriale a oraşului. O hotărâre în acest sens a fost adoptată în şedinţa Consiliului local desfăşurată ieri după-amiază.

Comercianţii care doresc să îşi vândă produsele în aceste spaţii vor trebui să participe la licitaţia programată pentru 30 august 2010. Limita de depunerea a dosarelor pentru participarea la licitaţie este data de 28 august.

Preţul de pornire a fost stabilit la 40 de lei un metru pătra pe lună, rezultând astfel un preţ total minim de 640 de lei. Valoarea totală de închiriere poate creşte dacă există mai mulţi solicitanţi pentru un spaţiu, administraţia locală stabilind şi un pas al licitaţiei de 10 lei.

Pot participa la licitaţie agenţi autorizaţi care au ca obiect de activitate principal sau secundar comerţul cu amănuntul al produselor industriale şi care îndeplinesc condiţiile impuse prin caietul de sarcini. Administraţia locală a finnaţat cu suma de 200.000 de lei amenajarea a 30 de spaţii de vânzare în zona pieţei agroalimentare a oraşului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite