Alba: UPDATE Patru persoane rănite într-un accident rutier. Şoferul are permisul de 2 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au fost rănite în această dimineaţă în jurul orei 9.30 într-un accident rutier produs în localitatea Benic. Şoferul, un tânăr de 18 ani, cu permis de conducere de două luni, a intrat cu maşina într-un gard.

UPDATE Comunicat de la IPJ Alba:

"La data de 30.05.2011, ora 09,20, pe D J 107 K, la km  5+100 m, în localitatea Benic, F.R.M., de 18 ani, din comuna Întregalde, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat o viteză de deplasare la condiţiile de drum iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului I.G., de 19 ani şi P.N.A., de 21 de ani ambii din comuna Întregalde, pasageri în autoturism, au suferit fracturi la nivelul membrelor iar conducătorul auto şi M.C.F., de 19 ani, din comuna Întregalde, pasager în autoturism au suferit leziuni corporale uşoare."

Echipajul SMURD Alba Iulia, pompierii şi descarcerarea au intervenit la faţa locului pentru scoatearea persoanelor din autoturism.

Răniţii au fost transportaţi pentru îngrijiri la Spitalul judeţean de Urgenţă Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite