Alba: Patru tineri cercetaţi penal pentru furt de benzină de la o staţie de carburanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din judeţul Cluj sunt cercetaţi penal de poliţişti din Aiud pentru furt calificat după ce au alimentat benzină de la o staţie de carburanţi şi au plecat fără să plătească.

Poliţia a fost sesizată, ieri, de unul dintre angajaţii benzinăriei. Potrivit acestuia, autoturismul înmatriculat în judeţul Cluj a intrat în staţie şi după ce unul dintre ocupanţi a alimentat cu benzină în valoare de 185 lei a plecat fără să achite contravaloarea acesteia.

Cu sprijinul poliţiştilor din Teiuş autoturismul a fost oprit pe DN 1, însă în momentul opririi avea plăcuţe de îmnatriculare de Spania. Cei patru tineri au vârste între 16 şi 24 de ani. Autoturismul era condus de către Bogdan P., de 24 de ani, din Turda.

În urma verificărilor efectuate s-a constat că plăcuţele de înmatriculare cu numere de Cluj au fost sustrase de pe un autoturism Turda, de către unul dintre pasageri, respectiv N.F.H., în vârstă de 16 ani, din comuna Mihai Viteazul. Au fost montate pe autoturismul cu care circulau cei patru tineri înainte de a alimenta cu combustibil. Ulterior au fost abandonate pe strada Câmpului din Aiud.

Cercetările sunt continuate faţă de cei patru tineri pentru furt calificat iar şoferul autoturismului va fi cercetat şi sub aspectul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite