Alba: Patru administraţii fiscale desfiinţate de la 1 iulie. Vezi aici unde vor putea plăti contribuabilii dările către stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţiile fiscale din Abrud, Baia de Arieş, Ocna Mureş şi Teiuş vor fi închise de la 1 iulie 201, pe motiv că nu sunt eficiente.

Conducerea Direcţiei Finanţelor Publice Alba a făcut publică noua hartă fiscală a judeţului, care este mai săracă cu patru administraţii fiscale, care au fost trecute pe lista celor desfiinţate.

„În perioada imediat următoare va începe predarea dosarelor şi a bazei de date către administraţiile financiare care preiau din iulie activitatea administraţiilor din Abrud, Baia de Arieş, Ocna Mureş şi Teiuş“, a precizat Iulia Mireştean, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Finanţelor Publice Alba.

„Deocamdată, nu putem vorbi de disponibilizări de personal. Este încă în lucru noua organigramă, care va fi trimisă spre aprobare la ANAF“,a spus Nicolae Iordache, liderul de sindicat al finanţiştilor din Alba.


Desfiinţarea administraţiilor fiscale face parte dintr-un plan mai amplu al ANAF-ului  care se traduce şi prin disponibilizări şi dislocări de personal.

Arondarea contribuabililor aflaţi în administrarea fiscală a celor 4 unităţi desfiinţate:

- Teiuş şi Stremţ la Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Alba Iulia;
- Ocna Mureş, Fărău, Lunca Mureşului, Noşlac şi Unirea la Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Aiud;
- Mihalţ la Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Blaj;
- Abrud, Bucium, Ciuruleasa, Mogoş, Roşia Montană (preluate de la Administraţia Financiară  Abrud care se desfiinţează), Baia de Arieş, Lupşa, Ocoliş, Poşaga, Sălciua (preluate de la Administraţia Financiară Baia de Arieş care se desfiinţează) la Administraţia Finanţelor Publice a Oraşului Cîmpeni.

Detalii se găsesc şi pe site-ul: http://www.anaf.ro/public/wps/portal/Alba la secţiunea Informaţii publice.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite