Alba: Opt localităţi rămân fără gaz săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistarea alimentării cu gaze naturale în mai multe localităţi din judeţul Alba programată iniţial pentru astăzi, joi, 2 decembrie, a fost reprogramată pentru data de marţi, 7 decembrie.

Astfel, marţi, 7 decembrie a.c., E.ON Gaz Distribuţie va sista temporar alimentarea cu gaze naturale în localităţile Blaj, Tiur, Mănărade, Petrisat, Lunca Târnavei, Sâncel, Iclod şi Panade din judeţul Alba

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Fabricii din municipiul Blaj, cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, precum şi pentru efectuarea altor lucrări specifice (deviere de conducte, respectiv relocarea unei staţii de reglare-măsurare) va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei marţi, 7 decembrie a.c., începând cu ora 09.00, în localităţile Blaj, Tiur, Mănărade, Petrisat, Lunca Târnavei, Sâncel, Iclod şi Panade din judeţul Alba.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 16.00.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:  0265.200.928  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau0 800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă posibilele inconvenientele generate de reprogramarea întreruperii serviciului de distribuţie a gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite