Alba Iulia: "Nu avem nici măcar un cinematograf decent în oraş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Nu avem nici măcar un cinematograf decent în oraş"
Alba Iulia: "Nu avem nici măcar un cinematograf decent în oraş"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Gabriel Popovici este cunoscut de majoritatea albaiulienilor, şi nu numai, sub numele de MC Kotto.

Ofiţer de poliţie de meserie, Gabriel şi-a luat majoratul ca şi „master of ceremonies“. Acesta are în spate o carieră de peste 18 ani la microfon, dedicată creării bunei dispoziţii pentru public.

Alba Iulia frumoasă: „Îmi place Cetatea, cu farmecul ei istoric aparte. Era nevoie de această transformare, iar lucrările de renovare care s-au făcut au fost binevenite. De asemenea, îmi place liniştea oraşului“.

Alba Iulia urâtă: „Nu-mi place viaţa de noapte din Alba Iulia: pentru că nu există! Nu mai e atmosfera de acum câţiva ani, când toate cluburile erau pline de tineri. Lumea nu iese vinerea seara în oraş, parcă am fi pe invers faţă de ceea ce se întâmplă în celelalte oraşe. Nu-mi plac nici tipi cu motociclete care nu au o educaţie rutieră şi fac gălăgie foarte mare sau depăşiri care pun în pericol circulaţia. Cred că ar trebui să fie mai multe baze sportive, şi mult mai multe alternative de petrecere a timpului liber. Nu avem nici măcar un cinematograf decent în oraş“. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite