Alba: „Muzica te înalţă!”, spectacol antidrog cu liceeni din Alba Iulia şi Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de elevi de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” şi Liceul Sportiv Alba Iulia, împreună cu colegi de la alte patru licee din Sibiu au participat la spectacolul „Muzica te înalţă“.

Elevi talentaţi din Alba Iulia şi Sibiu au susţinut un concert de muzică clasică, iar cadrele didactice au prezentat mesaje antidrog.

Spectacolul muzical antidrog „Muzica te înalţă!”, face parte din proiectului „FII FREE”, proiect iniţiat de CPECA Sibiu în parteneriat cu CPECA Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, având ca perioadă de desfăşurare anul şcolar 2010-2011.

image

Acest parteneriat îşi propune să antreneze un număr cât mai mare de liceeni prin atragerea acestora la manifestări cultural sportive şi informaţionale de prevenire a consumului de droguri licite şi ilicite şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

image

„Prin acest parteneriat se urmăreşte pe de o parte transmiterea prin intermediul spectacolului muzical de mesaje cu caracter antidrog, iar, pe de altă parte, se doreşte atragerea tinerilor către actul de cultură în scopul oferirii de alternative de petrecere a timpului liber“, a spus Claudiu Duşa, coordonator CPECA Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite