Alba: Medalii pentru atletele Clubului Sportiv „Unirea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mărşăluitoarele Clubului Sportiv “Unirea” Alba Iulia, pregătite de Gabriel Avram şi Mariana Bucerzan, au ocupat locuri meritorii la concursuri desfăşurate în Bucureşti la sfârşitul săptămânii.

Echipa formata din Ana Rodean, Mădalina Istrate şi Simona Suciu au câştigat vineri medalia de argint la senioare la Campinatul Naţional de Marş desfăşurat la Bucureşti. De asemenea, Ana Rodean a obţinut medalia de argint la individual. În cadrul aceleaşi competiţii Molnar Francisca a câştigat bronzul la categoria junioare I.

Tot în aceeaşi zi a venit şi aurul pentru Clubul Sportiv “Unirea” Alba Iulia adjudecat de Molnar Bianca la Grand Prix-ul de junioare III. “Sunt foarte bucuros pentru aceste rezultate ţi sunt convins că în următorii ani atletele noastre o sa reuşească să se afirme şi pe plan internaţional. Felicit pe aceasta cale şi pe cei doi antrenori şi ţin să multumesc încă o data colaboratorilor noştrii pe linie de atletism, Liceul Sportiv Alba Iulia şi Clubul Sportiv Universitatea”, a declarat directorul CS Unirea, Radu Nicula.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite