Alba Iulia: "Mă deranjează lipsa copacilor şi a preocupării pentru spaţiul verde"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Un artist veritabil este un om sensibil care îşi înţelege şi iubeşte necondiţionat semenii. Este şi cazul Dianei Ţuculescu, un om care iubeşte oamenii, un artist care se expune prin pictură şi grafică, o scriitoare care de curând şi-a făcut debutul literar

Alba Iulia frumoasă:
„Îmi place atmosfera din Alba Iulia, pentru că seamănă cu atmosfera Sibiului de când eram eu mică. Are dimensiunile unui oraş locuibil. Are o anumită linişte şi o anumită blândeţe a oamenilor. Emană o stare de bine. Dacă după ce am venit de la studii din Sibiu, Alba mi se părea un oraş de provincie acum aerul acesta de linişte mi se pare o binecuvântare”.

Alba Iulia urâtă: „Lipsa copacilor şi a preocupării pentru spaţiul verde mă deranjează cel mai mult. Alba Iulia ar trebui să fie verde. De asemenea mi-ar place să existe o preocupare mai mare pentru cultură. Asta nu ţine neapărat de Alba Iulia. Românii par să se preocupe prea mult de lucrurile materiale şi nu îşi dau seama ca trece viaţa pe lângă ei. E nevoie de puţin mai multă preocupare pentru spirit”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite