Alba Iulia: „Mă deranjează lipsa locurilor de muncă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: „Mă deranjează lipsa locurilor de muncă“
Alba Iulia: „Mă deranjează lipsa locurilor de muncă“

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Crescut la ţară, în localitatea Meteş din Munţii Apuseni, Ioan Lupşa s-a simţit de mic atras de folclor, de tradiţia şi obiceiurile satului natal.  Cu ritmul în sânge şi plăcerea de a juca, Ioan Lupşa nu a lipsit niciodată de la balurile ce se organizau la sfârşit de săptămână în Meteş şi localităţile învecinate.

Alba Iulia frumoasă:
„Îm place oraşul Alba Iulia pentru că este Capitala de suflet a neamului românesc, dar şi pentru că este, în comparaţie cu alte localităţi urbane, un oraş curat, liniştit, cu oameni frumoşi, deschişi, cumsecade şi ospitalieri.”

Alba Iulia urâtă:
„Ca şi oriunde mai sunt şi lucruri care nu sunt aşa cum ar trebui. Pe mine mă deranjează, însă, lipsa locurilor de muncă. Au dispărut foarte multe întreprinderi şi, din punct de vedere economic, Alba Iulia nu stă bine deloc.”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite