Alba Iulia: "Mă deranjază lipsa de civilizaţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Mă deranjază lipsa de civilizaţie"
Alba Iulia: "Mă deranjază lipsa de civilizaţie"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Ioan Avram este unul dintre cei mai cunoscuţi croitori din Alba Iulia. A început meseria ca ucenic în 1957, iar mai apoi a  lucrat la Cooperativa „Îmbrăcămintea”. După Revoluţie şi-a deschis un ateleier de croitorie pe bulevardul Transilvaniei unde lucrează haine de damă sau de bărbaţi, dar şi robe şi veşminte preoţeşti.

Alba Iulia frumoasă:
"Îmi place foarte mult Cetatea. Am locuit o vreme lângă ziduri. Pe vremea lui Ceauşescu sărbătorile nu erau sărbători, dar era superb să auzi cum bat clopotele duminica dimineaţa. Acum îmi place şi bulevardul pe care l-au făcut este destul de frumos".

Alba Iulia urâtă:
"Mă deranjază lipsa de civilizaţie. Nu am învăţat încă să păstrăm curăţenia şi nici nu ştim să respectăm anumite lucruri. De exemplu văd mereu oameni, în toată firea, nu copii, care trec pe spaţiul verde. Calcă iarba chiar dacă puţin mai încolo sunt traverse pentru pietoni".

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite