Alba Iulia: "Aş vrea să joc la o echipă de primă mână din Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară”, ediţia de Alba Iulia.

La cei 19 ani ai săi, Gicu Grozav este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti de la clubul FC Unirea Alba Iulia. Conştient de imensul său talent, tânărul fotbalist  visează cu ochii deschişi la o carieră fotbalistică de vis.

Alba Iulia frumoasă:

“Când spui Alba Iulia spui Cetate şi eu unul sunt foarte fericit de fiecare dată când am ocazia să spun acest lucru, un adevăr care trebuie să ne facă pe fiecare dintre noi, albaiulienii, extrem de mândri de faptul că am avut şansa să ne naştem şi să trăim în minunatul nostru oraş. Este cel mai frumos oraş din România”.

Alba Iulia urâtă:
“Nu îmi place în Alba Iulia că nu sunt destule terenuri de fotbal pe care să poţi să te pregăteşti ca lumea. În general, din nefericire, sportul din Alba Iulia este aproape la pământ în privinţa dotărilor: baze sportive, terenuri, sali etc.”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite