Alba: Lecţii de golf italiene pe terenul de la Pianu de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Antonio Molteni este disponibil în fiecare zi pentru cei care doresc să înveţe acest sport. Persoanele interesate găsesc la sediul clubului de golf „Paul Tomiţă“ trusele de golf şi mingile de care au nevoie la cursuri.

Clubul de golf „Paul Tomiţă“ de la Pianu de Jos îşi extinde serviciile oferite clienţilor. Reprezentanţii clubului de golf au decis aducerea în România a unui antrenor italian profesionist de golf care să ofere consultanţă de specialitate celor care doresc să înveţe acest golf.

Cursuri în italiană sau engleză

Antrenorul se numeşte Antonio Molteni şi susţine cursurile în limba italiană sau engleză. „Un club de golf ca al nostru nu putea să se dezvolte dacă nu avea un antrenor. Au fost persoane care au dorit să înveţe golful şi nu aveau de la cine. Atunci s-a decis să se apeleze la serviciile lui Antonio Molteni“, a spus secretarul clubului „Paul Tomiţă“, Nicolae Ursu.

Antrenorul locuieşte la hotelul de lângă terenul de golf şi este disponibil pentru toţi cei care doresc să urmeze un curs de specialitate. Programări se pot face la numărul de telefon 0724.887805. Potenţialii clienţi trebuie să ştie că preţurile practicate nu sunt mici. Aceasta în condiţiile în care golful în general este un sport scump, practicat în special de oamenii de afaceri.

image

Astfel, o lecţie de 25 de minute costă 48 de lei, în timp ce un curs de 50 minute are un tarif de 100 de lei. Clubul şi antrenorul oferă şi pachete de cursuri pentru una, două sau trei persoane. Un număr de cinci lecţii a câte 25 de minute pentru o persoană costă 400 de lei, în timp ce pentru 10 cursuri de 50 de minute fiecare preţul este dublu, respectiv 800 de lei.

Competiţie internaţională în 2011

Programul orar în care antrenorul italian este disponibil este cuprins între 09.00 şi 18.00. „Am găsit la Pianu de Jos o oportunitate deosebită pentru golf. Se pot organiza aici şi competiţii internaţionale şi voi încerca să organizăm aşa ceva în anul 2011. Pentru a învăţa acest sport este nevoie de răbdare şi atenţie. Cel mai dificil este deprinderea loviturilor cu fiecare tip de crosă în parte“, a afirmat antrenorul Antonio Molteni.

Clubul oferă cursanţilor trusa de golf şi mingile. „Vreau să învăţ golful pentru că mi se pare un sport interesant, nobil şi relaxant. Locuiesc în Alba Iulia şi atunci când am timp, mai ales în weekend, merg până la Pianu de Jos pentru un curs de două ore“, a spus Adrian Păduraru, în vârstă de 30 de ani, de profesie consultant financiar. Până în 21 august 2010, clubul de golf nu mai organizează competiţii. Terenul este disponibil pentru cei 69 de membri ai clubului, dar şi pentru cei care doresc să înveţe golf.

Terenul de golf de la Pianu de Jos, situat la 20 de kilometri de Alba Iulia, este singurul din ţară cotat la nivel internaţional. Are 18 găuri şi o lungime de 5.847 pentru bărbaţi, respectiv 5.148 pentru femei. A fost înfiinţat de Paul Tomiţă, fost jucător de golf în perioada interbelică şi fost antrenor de golf al regelui Mihai.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite