Alba: Iuliana Achim, încoronată Miss Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana Achim a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Alba Iulia. Titlul l-a primit în cadrul concursului de miss desfăşurat în cadrul Zilelor oraşului Alba Iulia.

Profil
Născută la: 28 decembrie 1992, Alba Iulia
Studii: elevă în clasa a XI-a a Liceului Sportiv
Familie: două surori

Încoronată Miss Zilele Oraşului Alba Iulia, Iuliana Achim şi-a dovedit talentul în faţa a sute de oameni. „Am avut foarte mari emoţii. Am mai participat la concursul de miss organizat în cadrul liceului, dar nu am urcat niciodată pe o scenă în faţa unui public atât de numeros. Lucrurile s-au întâmplat foarte repede, abia la finalul concursului am conştientizat cu adevărat ce s-a întâmplat“, povesteşte eleva în clasa a XI-a de la Liceul Sportiv din Alba Iulia.

image

Tânăra s-a aflat şi în topul preferinţelor voturilor online acordate pe site-ul concursului missalbaiulia.ro. „Ţin să le mulţumesc tuturos celor care au fost alături de mine şi care m-au susţinut. Concursul a fost unul de înaltă ţinută, toate concurente au fost foarte frumoase“, a spus eleva.

image

În finala concursului ce a avut loc pe scena din şanţurile de Sud ale Cetăţii Alba Carolina, Iuliana a trecut cu brio de cele patru probe, respectiv cultură generală, ţinută de zi, ţinută de seară şi o probă de dans. Concursul a fost prezentat de actorul Pavel Bartoş.

image

„Proba de cultură generală a fost foarte uşoară, consider că este de datoria noastră de cetăţeni ai acestui oraş să cunoaştem trecutul său istoric. În ceea ce priveşte ţinuta de zi şi cea de seară, mi-am ales rochii care să mă reprezinte şi care să-mi pună în valoare calităţile fizice. Am optat pentru o rochiţă de vară, lejeră, iar pentru toaleta de seară am ales o rochie alb-negru cu inserţii de dantelă. Proba surpriză, cea de zumba, a fost uşoară“, a spus Iuliana Achim.

image

Consideră că ediţia din acest an a Zilelor Oraşului a fost complet diferită. I-au plăcut toate momentele artistice şi a fost impresionată de focul de artificii, cel mai spectaculos dintre toate pe care le-a văzut.

image

Pe lângă concursul de miss, Iuliana Achim a dat viaţă personajului Cenuşăreasa în cadrul defilării „Costumaţii de poveste“, moment organizat de Teatrul de păpuşi „Prichindel“ în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor oraşului. 

Cochetează cu modelingul

Iuliana Achim este pasionată de modă încă din copilărie, iar în urmă cu câţiva ani a urmat cursuri de modeling organizate de o companie din Bucureşti. Acum activează în cadrul unei agenţii de modele din Alba Iulia. A participat la o serie de evenimente şi şedinţe foto.

image

„Prima şedinţă foto profesionistă a fost realizată într-un club din oraş. Nu mi-a fost greu să mă acomodez cu obiectivul, însă a trebuit să ţin cont de micile detalii ale poziţiei corpului“, a spus eleva în clasa a XI-a. Aceasta îşi doreşte ca pe viitor să urmeze cursurile facultăţii de drep, iar în paralel să continue ascensiunea în domeniul modelingului.



Ce înseamnă pentru tine titlul de Miss Alba Iulia?
I.A.:
„Este o onoare şi o realizare deosebit de importantă pentru mine. Este o mândrie că m-am născut în acest oraş“.

image

Ce îţi place în oraşul tău?
I.A.:
„Aici m-am născut şi mă mândresc cu acest lucru. Îmi place faptul că Cetatea este reabilitată. De asemenea, am fost surprinsă într-un mod cât se poate de plăcut de modul în care au fost amenajate şanţurile Cetăţii. De Zilele Oraşului am fost prima dată în această zonă şi am descoperit o altă faţă a locului. Mă bucur că sunt puse în valoare frumuseţile Cetăţii“.

image

Ce-i place: „Îmi place sportul. Sunt conştientă că mişcarea este benefică pentru organism. Merg la sală si atunci când am ocazia joc volei şi baschet. De asemenea, îmi place să-mi petrec o parte din timpul liber alături de prieteni. Îmi plac plimbările şi ieşirile în mijlocul naturii. Apreciez persoanele sincere care îţi spun adevărul în faţă, indiferent de situaţie“.

Ce nu-i place: „Nu sunt un mare fan al statului în faţa calculatorului, prefer să-mi ocup timpul în mod folositor. Nu îmi place minciuna şi nu agreez persoanele care se folosesc de aceasta“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite