Alba Iulia: A furat din şapte case şi a ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 39 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti pentru furt calificat. Este acuzat că a sustras diferite obiecte din case aflate în construcţie.

În data de 18.05.2011 lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au probat activitatea infracţională a lui N.F., de 39 de ani, din Alba Iulia care

Bărbatul este suspect de comiterea în cursul anilor 2010-2011 a mai multor infracţiuni de furt din case aflate în construcţie, pe raza municipiului Alba Iulia. Din cercetări a rezultat că suspectul a pătruns prin efracţie în 7 case în construcţie de unde a sustras scule electrice, mopede, biciclete şi produse electronice în valoare totală de 21.000 lei.


Cu ocazia percheziţiei efectuate, la domiciliul suspectului au fost identificate 80% dintre bunurile sustrase. N.F. a fost reţinut, iar în cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite