Alba Iulia: Se caută lucrători pentru Poliţia Animalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei interesaţi să devină protectori ai animalelor cu acte în regulă, pot participa vineri, 10 decembrie, la preselecţie. Se caută atât agenţi cât şi inspectori pentru Poliţia Animalelor.

Preselecţia va avea loc mâine, la sediul Poliţiei Animalelor din Alba Iulia, situat pe strada Ferdinand, numărul 43, între orele 10-16.

„Noi căutăm atât absolvenţi de studii medii, cât şi superioare. Persoanele care vor veni la preselecţie vor afla toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a lucra ca şi agent sau inspector la Poliţia Animalelor“, a explicat Dănuţ Goronea, inspector interimar la Poliţia Animalelor Alba.

Persoanele selectate îşi vor depune ulterior dosarele la sediul Comisariatului pentru Societatea Civilă (CSC) Bucureşti,  iar examenul va avea loc în zilele de 16 şi 17  decembrie.

Candidaţii vor trebui să treacă cu bine de un interviu, un examen scris din legislaţie şi de o probă psihologică.

Angajaţii de la Poliţia Animalelor vor putea aplica sancţiuni împotriva celor care maltratează animalele sau pot constata fapte de natură penală împreună cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

Cei interesaţi pot găsi detalii pe site-ul www.comisariat.ro.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite