Fost lider al lumii interlope din Alba Iulia condamnat la închisoare cu suspendare pentru ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost lider al lumii interlope din Alba Iulia a fost condamnat recent de Judecătoria Alba Iulia la pedeapsa de doi ani de închisoare pentru ultraj. Inspanţa a dispus supendarea executării pedepsei pentru o perioadă de încercare de patru ani.

Inculpatul care a încasat pedeapsa este Claudiu Mircea Sibişean, cunoscut ca un fost lider al lumii interlope din Alba Iulia. A făcut parte dintr-o reţea de trafic de persoane, dosarul vechi de şase ani fiind judecat la Tribunalul Vâlcea.

„Încetează procesul penal pornit la plângerea prealabilă a părţii vătămate Rîştei Gheorghe  împotriva inculpatului Sibişean Mircea Claudiu ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către partea vătămată. Dispune schimbarea încadrării juridice reţinute în sarcina inculpatului Sibişean Mircea Claudiu din infracţ. prev. de art. 239 alin. 1 Cod penal în infracţ. prev. de art. 239 alin. 1 şi 5 Cod penal. Condamnă inculpatul Sibişean Mircea Claudiu la pedeapsa rezultantă de 1 (un) an închisoare pe care o sporeşte cu 1 an închisoare , urmând ca inculpatul să execute pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare. Dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei“, se afirmă în sentinţa instanţei pronunţată 18 noiembrie 2011 de Judecătoria Alba Iulia. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată.

Claudiu Sibişean a mai fost condamnat în luna iunie, definitiv, de Curtea de Apel Alba Iulia, la 1 an de închisoare. Pedeapsa a fost aplicată tot cu suspendare şi tot pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite