Alba Iulia: A câştigat 500.000 de lei la pariuri sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Alba Iulia a câştigat 500.000 de lei la pariuri. Ionuţ Nuţă (45 de ani) a obţinut acest premiu colosal după ce a nimerit 21 de pronosticuri corecte în 6 decembrie 2010 la o agenţie din Alba Iulia a Bet Café Arena.

Iniţial, suma câştigată a fost de 271.662 de lei, însă pentru că a nimerit toate meciurile corect a primit un bonus, astfel încât a ajuns la jumătate de milioan de lei.

„Sunt bulversat. Nu mai vreau să ştiu de nimic câteva zile. Mă gândesc să plătesc rata de 60.000 de lei la apartament, apoi să deschid o afacere. Vreau să-i asigur un viitor fetiţei mele. De pariuri n-o să mă las, dar o să joc tot ca şi până acum. Nu o să-mi pun niciodată toată averea“, a declarat Ionuţ Nuţă pentru Adevărul. Acesta este divorţat şi se ocupă de vânzarea de legume.

A declarat că va continua să vândă legume în piaţă şi că, banii câştigaţi, îi va folosi în primul rând pentrua  asigura un viitor fetiţei sale de 10 ani.

Povestea câştigului fabulous la pariuri, dar şi alte amănunte despre Ionuţ Nuţă citiţi luni în Adevărul de Seară, ediţia de Alba, şi pe alba.adevarul.ro

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite