Alba Iulia: Peste 1.000 de candidaţi la examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cele 147 de posturi titularizabile în judeţul Alba s-au înscris la concursul de titularizare 1.074 de candidaţi. O parte dintre cei care aspiră la o catedră în Alba vin din alte judeţe ale ţării, cum ar fi Gorj, Dolj, Hunedoara, Cluj, Vâlcea sau Bistriţa.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a scos la concurs în acest an 147 de posturi titularizabile, cu 124 de posturi mai puţin faţă de anul trecut. Pentru catedrele disponibile se vor „bate“ peste 1.000 de persoane.

Anul acesta sunt discipline la care nu a fost scos la concurs nici un post titularizabil, dar şi discipline unde sunt câteva zeci de posturi. La matematică sunt titularizabile în judeţul Alba 30 de posturi. Concursul va avea loc pe 14 iulie.

Pentru aceste locuri de muncă s-au înscris şi candidaţi din alte judeţe cum ar fi Gorj, Dolj, Hunedoara, Cluj, Vâlcea sau Bistriţa. Aceştia vor să se titularizeze în Alba după care să se transfere în judeţele unde locuiesc.

Oferta de posturi a IŞJ Alba este la jumătate faţă de anul trecut. Spre exemplu la istorie există un singur loc de titularizare. Nici la discipline precum geografie sau istorie oferta nu este mai generoasă. Pe listă se regăsesc doar câte două posturi titularizabile. Cei care nu obţin un loc de titular au la dispoziţie aproape 900 de norme şi fracţiuni de normă de suplinitori.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite