Ce fac hoţii din Alba Iulia cu bijuteriile furate? Le amanetează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Alba Iulia sunt cercetaţi de poliţişti pentru furturi de bijuterii din case. Podoabele au fost găsite de anchetatori la casele de  amanet din oraş.

Poliţiştii din Alba Iulia care investighează furturile au intrat în alertă după ce au primit 11 sesizări din zona Schit din Alba Iulia. Oamenii au reclamat că locuinţele le-au fost călcate de hoţi, care i-au lăsat fără bijuterii. Interesant este faptul că vizate au fost doar casele, iar autorii operau doar la sfârşit de săptămână.

Hoţii şi-au făcut planuri precise de valorificare a aurului: l-au amanetat. Probabil, şi-au făcut iluzii că prin vânzarea podoabelor de metal preţios vor trece mai uşor recesiunea economică. Numai că, aici pe fir au intrat şi poliţiştii. „Deocamdată, au fost identificaţi doi suspecţi, despre care avem informaţii că ar fi autorii a nouă furturi de bijuterii din locuinţe. Bijuteriile le-am găsit la casele de amanet din oraş. Valoarea prejudiciului este una mare“, a precizat Mircea Crişan, şeful Poliţiei Alba Iulia.

Bărbaţii care sunt pe lista suspecţilor sunt „cunoştinţe“ mai vechi ale poliţiştilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite