Alba Iulia: Vezi aici care este programul de Crăciun ale serviciilor publice şi al magazinelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva Magazinul Kaufland va fi deschis pe 23 decembrie până la miezul nopţii
Foto Arhiva Magazinul Kaufland va fi deschis pe 23 decembrie până la miezul nopţii

Mijloacele de transport în comun, marile magazine, farmaciile, dar şi instituţiile publice din Alba vor avea de Crăciun un program special. Majoritatea magazinelor vor fi deschise mai multe ore, iar cumpărăturile se pot face şi noaptea.

Mijloacele de transport în comun din Alba Iulia  îşi modifică mersul în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Autobuzele şi microbuzele Societăţii de Transport în comun vor circula pe liniile din Alba Iulia după un program similar zilelor de sâmbătă şi duminică.

„ Autobuzele nostre vor ajunge în staţii din 20 în 20 de minute, pe toate liniile oraşului. Am încercat să facem un program care să fie în corelaţie şi cu trenurile care vin şi pleacă din staţia CFR Alba Iulia“, a declarat Stelian Nicola, Societăţii de Transport în comun Alba Iulia.

O singură farmacie non-stop

Persoanele cu probleme de sănătate se pot adresa şi în perioada sărbătorilor la spitale, acestea asigurând permanenţa în aceste zile.

„Noi ca unitate medicală de urgenţă, vom  asigura liniile de gardă pe toate specializările. În plus, colegii de la secţia de Urgenţă o să onoreze toate solicitările de sărbători“, a spus Doru Drăgan, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

Dacă aveţi nevoie să cumpăraţi medicamente în perioada Sărbătorilor trebuie să ştiţi că o singură farmacie din Alba Iulia va fi deschisă non stop în ziua de Crăciun, Remedia.

Farmacia Alfarco va avea program doar între orele 08.00-16. 00. A doua zi de Crăciun majoritatea farmaciilor îşi vor relua programul normal.

Marile magazine, deschise până la miezul nopţii

Şi marile magazine au trecut la un program special de sărbători.

Persoanele care nu au timp să meargă ziua să se aprovizioneze, o vor putea face şi noaptea.

Angajaţii de la Kaufland vor lucre astăzi până la ora 24.00, iar, în Ajunul Crăciunului, programul va fi redus între 7.00 şi 17.00. Hipermarket-ul va fi închis pe 25 decembrie. A doua zi de Crăciun, programul este între 9.00 şi 18.00.

Supermarket-ul Profi va fi deschis astăzi până la miezul nopţii. Pe 24 decembrie se pot face cumpărături în acest magazine între orele 7-21. În ziua de Crăciun supermarket-ul va fi închis. Pe 26 decembrie de aici se pot face cumpărături între orele 09.00-18.00.


Alba Mall va fi deschis  pe 24 decembrie între orele 10:00- 16:00. Centrul comercial va fi închis în ziua de Crăciun, iar pe 26 decembrie va avea program redus, între orele 14:00- 22:00

În cele trei zile de sărbătoare instituţiile publice din Alba nu lucrează cu publicul.

Dacă aveţi de plătit taxe şi impozite către administraţiile financiare, trebuie să ştie că ghişeele sunt închise pe 25 şi 26 decembrie.

Toate ghişeele poştale vor fi deschise abia de luni, 26 decembrie. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite