Alba Iulia: Vezi care este programul special de Anul Nou al serviciilor publice şi al magazinelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cumpărăturile sunt pe primul plan în această perioadă
Cumpărăturile sunt pe primul plan în această perioadă

Medicii şi poliţiştii din Alba îşi vor petrece Anul Nou la locul de muncă. Mijloacele de transport în comun farmaciile şi marile magazine vor avea de Revelion un program special.

De Anul Nou, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă se aşteaptă să fie asaltaţi de pacienţi care fie se înfruptă cu lăcomie din bucate şi băuturi, fie suferă diverse răni din cauza petardelor şi a artificiilor.

„Anul trecut de Revelion s-au prezentat în jur de 200 de personae la Unitatea de Primiri Urgenţe. Cei mai mulţi sufereau de indigestie şi toxiinfecţii alimentare“, a declarat Doru Drăgan, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

La fel ca şi medicii, poliţiştii vor fi la datorie de Revelion. „Colegii noştri vor fi prezenţi în zonele aglomerate, unde au loc petreceri sau focuri de artificii. De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier vor supraveghea traficul pe cele mai importante artere de circulaţie“, susţine Luminiţa Prodan, , purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Mijloacele de transport în comun din Alba Iulia  îşi modifică mersul în perioada sărbătorilor de Anul Nou. „Călătorii trebuie să ştie că autobuzele noastre  vor ajunge în staţii din 20 în 20 de minute, pe toate liniile din Alba Iulia “, a declarat Stelian Nicola, Directorul Societăţii de Transport Public Alba Iulia.

Magazinele au program prelungit

Persoanele care au nevoie de medicamente, în prima zi din 2011, trebuie să ştie că o singură farmacie din Alba Iulia, Remedia,  va fi deschisă non stop. Farmacia „Alfarco“ va avea program doar între orele 08.00-16. 00.

Marile magazine din Alba Iulia au trecut la un program special de Anul Nou. Angajaţii de la „Kaufland“ vor lucra astăzi până la ora 24.00, iar, în Ajunul Anului Nou, programul va fi redus între 7.00 şi 17.00. Hipermarket-ul va fi închis pe 1 ianuarie şi îşi va relua activitatea a doua zi, între orele 9.00 şi 18.00.

Supermarket-ul „Profi“ va fi deschis astăzi până la miezul nopţii. Pe 31 decembrie, se pot face cumpărături în acest magazin între orele 7-21. În zi din 2011, supermarket-ul va fi închis. Pe 2 ianuarie,  de aici se pot face cumpărături între orele 09.00-18.00.

Magazinele „miniMaxDiscount” vor avea program în Ajunul Anului Nou, între orele 08.00-20.00, iar în zilele de 1,2 şi 3 ianuarie vor fi închise.
Alba Mall va fi deschis, pe 31 decembrie,  între orele 10:00- 16:00. Centrul comercial va fi închis în ziua de Anul Nou, iar pe 2 ianuarie va avea program redus, între orele 14:00- 22:00.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite