Alba Iulia: Vânzător de legume miliardar din pariuri sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Nuţă în spatele tarabei din piaţă
Ion Nuţă în spatele tarabei din piaţă

Ion Nuţă, în vârstă de 45 de ani, din Alba Iulia, este mai bogat cu 500.000 de lei, adică aproximativ 115.000 de euro. A câştigat acest premiu fabulos după ce a ghicit 22 de rezultate corecte la meciuri din mai multe campionate ale Europei.

Ion Nuţă este vânzător ambulant de legume în piaţa agroalimentară din Alba Iulia. Este divorţat şi are o fiică de 10 ani. A jucat biletul câştigător în 5 decembrie 2010. După ce a plecat din piaţă, de la locul de muncă, s-a oprit la agenţia Bet Cafe Arena de pe Bulevardul Victoriei.

„Am vrut să pun iniţial 30 de meciuri, dar domnişoara de la casierie mi-a zis că 8 sunt anulate din cauza vremii. Cred că a fost un noroc de la Dumnezeu că nu ştiu dacă le nimeream pe toate 30“, a spus Ion Nuţă.

Prima echipă de suflet a acestuia este Universitatea Craiova. Un lucru normal având în vedere că s-a născut şi a crescut în capitala Olteniei. A devenit şi mare fan Napoli, care a câştigat în ultimul minut meciul cu Palermo, care a fost, de asemnea, jucat pe biletul câştigător.

Câştig dublat cu bonusul de sărbători

Biletul câştigător pe care era trecută suma de 271.662 de lei a fost validat a doua zi după desfăşurarea meciurilor. Pentru că a nimerit toate pronosticurile, Ion Nuţă a beneficiat şi de acordarea Arena Bonus, un produs special al casei de pariuri acordat de sărbători, prin care câştigul a fost dublat la 543.324 lei.

Nuţă

În final, a încasat 500.000 de lei, adică câştigul maxim care se poate acorda prin regulamentul casei de pariuri. Cu banii câştigaţi vrea să îi asigure un viitor fetiţei sale.

„O să plătesc creditul de 60.000 de lei la casă, după care o să mă ocup de viitorul fetiţei mele Ioana“, a precizat fericitul câştigător. Noul miliardar din Alba Iulia, dacă ar fi să calculăm suma câştigată în lei vechi s-a mutat în Ardeal, la Alba Iulia, în anul 1994. A venit cu legume de vânzare în piaţă şi aici a rămas.

Mai multe amănunte despre viaţa vânzătorului de legume devenit miliardar, marţi în Adevărul şi pe www.adevarul.ro.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite