Alba Iulia: Tineri cu dosar penal pentru furt dintr-un supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Turda sunt cercetaţi penal într-un dosar privind un furt dintr-un supermarket din Alba Iulia. George M., de 24 de ani şi Florin I.,  de 25 de ani, se aflau într-un autoturism în momentul în care au fost opriţi pe raza oraşului Aiud de poliţişti.

„Echipele de siguranţă publică şi poliţiştii judiciari aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza mun. Aiud au trecut la blocarea autoturismului în cauză pe strada Tudor Vladimirescu din localitate şi conducerea celor doi suspecti la sediul poliţiei, unde au fost identificaţi în persoana lui George M., de 24 de ani  şi  Florin I.,  de 25 de ani, ambii din Turda. Cu ocazia controlului efectuat, în  portbagajul autoturismului au fost găsite 2 perechi de placuţe cu numere de înmatriculare“, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

Din primele verificări s-a stabilit ca cei doi sunt principalii suspecţi ai comiterii  furtului din supermarketul din Alba Iulia, iar bunurile sustrase au fost recuperate de poliţişti. Celor doi li s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de “furt calificat”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite