Alba Iulia: Tentativă de omor la botez. I-a tăiat gâtul cu un ciob de sticlă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O petrecere de botez ce a avut loc la Petreşti, în noaptea de duminică spre luni, a fost foarte aproape să se transforme într-o tragedie. Între mai multe persoane care participau la botez a izbucnit un scandal.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au intervenit pentru aplanarea conflictului. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între un bărbat (V.A.) de 37 de ani, din Petreşti şi un altul (M.T.) de aceeaşi vârstă din Cluj Napoca, a avut loc un conflict spontan. Bărbatul din Petreşti i-a aplicat celui de-al doilea, cu un ciob de sticlă, o lovitură în zona gâtului

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba de unde a fost transferată la Spitalul de Chirurgie Plastică Cluj în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul a fost diagnosticat cu “plagă tăiată articulaţie temporal mandibulară profundă cu pareză parte stânga” şi a rămas internat.

Faţă de agresor a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor calificat iar Tribunalul Aba a luat faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe durata a 30 zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite