Alba Iulia: UPDATE Taximetrist tâlhărit de trei tineri. Agresorii au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani au agresat marţi seara un taximetrist din Alba Iulia. Aceştia au fost prinşi de poliţişti şi arestaţi pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, 17 februarie, vor fi prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

UPDATE: Doi dintre tinerii reţinuţi au fost arestaţi preventiv. „Admite în parte propunerea Parchetului de arestare preventivă, în sensul că se dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Mateiu Valentin şi Bîrsan Silviu Vasile pe o perioadă de 29 de zile şi respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia de arestare preventivă a inculpatului Damian Nicolae Adrian. Dispune obligarea inculpatului Damian Nicolae Adrian de a nu părăsi localitatea“, se afirmă îns entinţa pronunţată de judecător.

Taximetristului i-a fost furat telefonul mobil şi 190 de lei. El a ajuns la secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean Alba.

„În timp ce se afla într-o parcare de taxiuri din Alba Iulia, a fost solicitat de trei tineri pentru a efectua o cursă până în localitatea Ghirbom.

Pe traseu clienţii au solicitat schimbarea rutei de deplasare înspre localitatea Dumitra, iar pe raza comunei Sîntimbru, la marginea drumului comunal care face legătura între DJ 107 şi localitatea Dumitra, l-au agresat pe taximetrist şi l-au deposedat de un telefon mobil şi de suma de 190 lei“, se arată în comunicatul poliţiei.

Poliţiştii au stabilit că agresorii sunt M.V., de 20 de ani, din comuna Berghin, B.S.V., de 18 de ani şi D.N.A., de 20 de ani, ambii din comuna Ciugud.
 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite