Alba Iulia: Târg de dulciuri la Alba Mall. Atelier de creaţie pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână la Alba Mall are loc Târgul „Dulce de Florii”. În cadrul expoziţiei cu vânzare vor fi prezenţi producători autohtoni de dulciuri. Aceştia vor avea la standuri  ciocolată de casă şi marţipan, acadele, bomboane, jeleuri, turtă dulce, îngheţată şi prăjituri.

„Alba Mall se transformă în aceste zile în cel mai dulce loc din oraş.  În plus, pentru a întregi atmosfera de sărbătoare, vor fi prezenţi expozanţi cu decoraţiuni de Paşte, iar pentru ca decorul să fie unul festiv, florile la ghiveci, plante ornamentale ori buchetele de flori vor împodobi spiritul sărbătorii“, a precizat Anda Bulbucan, reprezentantul centrului comercial.

De asemenea, cei mici vor putea să-şi exprime creativitatea în cadrul Atelierului de creaţie al Iepuraşului unde vor putea confecţiona şi picta figurine de Paşte, pentru a oferi părinţilor cel mai frumos cadou. Atelierul va fi deschis pe toată perioada târgului între orele 12.00 – 16.00.

„Aşteptăm vizitatorii cu aromă, culoare şi mireasmă de sărbătoare. În plus, Iepuraşul va fi prezent la Alba Mall pentru a oferi mici daruri tuturor copiilor prezenţi“, a spus Anda Bulbucan.

Reduceri de sărbători

Până pe data de 22 aprilie, magazinele din centrul comercial au o serie de reduceri de sărbători. Mai mult, clienţii care achiziţionează pe perioada campaniaei articole în valoare de minim 50 de lei au posibilitatea să căştige o serie de premii la Roata norocului.

Organizatorii au pus la bătaie o mie de premii, de la cartele telefonice şi cecuri de cumpărături, până la un week-end la Germisara Hotel Resort & SPA.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite