Alba Iulia: Tânăr şofer mort nevinovat în accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 36 de ani din oraşul Câmpeni a murit nevinovat aseară în urma unui accident rutier produs pe DN 74 A, în zona Gura Roşiei, comuna Roşia Montană.

Tânărul (B.I.) era şoferul unei autoutilitare în care se mai afla un bărbat (A.I.) de 47 de ani din comuna Bistra şi circula dintre Abrud spre Câmpeni.

Accidentul rutier s-a produs la ora 16.00, când o autocisternă încărcată cu gaz metan lichefiat, condusă de un bărbat (T.I.) de 50 de ani din Lugoj, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul fără a se asigura, într-o curbă cu viraj la stânga pe un sector de drum cu marcaj longitudinal continuu.

Autocisterna a lovit în plin autoutilitara care circula regulamentar. Cei doi conducători auto şi pasagerul aflat în autoutilitară au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi  la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Aseară, la ora 21.35, tânărul din Câmpeni a decedat. Poliţiştii continuă cercetările. Şoferul vinovat este acuzat de ucidere din culpă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite