Alba Iulia: UPDATE Tâlhărie la o bijuterie din Sebeş. Hoţul a furat aur de 51.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un magazin din Sebeş care vinde bijuterii a fost prădat ieri de un tânăr din Alba Iulia. Hoţul l-a agresat fizic pe vânzător şi a sustras o cantitate de bijuterii din aur în valoare de 51.000 de lei.

UPDATE ora 12.50: Bărbatul suspectat de infracţiunea de tâlhărie a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile de Judecătoria Sebeş.

Alexandru C., de 21 de ani, a sustras cu forţa bijuteriile. Poliţia a fost sesizată de vânzătorul Ioan. M, în vârstă de 46 de ani.

„Din datele obţinute de la victimă poliţiştii au declanşat verificările reuşind la scurt timp să-l identifice pe principalul suspect în persoana numitului Alexandru C., domiciliat în Alba Iulia. La ieşirea din magazin, speriat că strigătele de ajutor ale vânzătorului vor conduce la prinderea sa, suspectul C. Alexandru a abandonat bunurile furate, care au fost recuperate de poliţişti şi restituite părţii vătămate“, a de clarat subcomisarul Vasile Catargiu de la IPJ Alba.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioada de 24 ore, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite