Alba Iulia: Suspecţi de furt somaţi cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 24 iunie, în jurul orei 2.30 poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi  că persoane necunoscute au spart un geam de la supermarket din oraş. Patrulele de siguranţă care s-au deplasat la faţa locului au observat o maşină de culoare albă care a plecat în trombă din zona supermarket-ului.

Agenţii de poliţie au somat şoferul autoturismului să oprească şi au tras focuri de avertisment în plan vertical, dar şoferul nu s-a conformat. În urma investigaţiilor s-a constatat că suspecţii au pătruns şi în magazin.

Poliţiştii au reuşit, ieri să-i  identificarea principalilor suspecţi în comiterea acestei infracţiuni, doi bărbaţi de 30 şi respectiv 25 de ani din Sibiu. Cu ocazia extinderii cercetărilor, autoturismul folosit de aceştia la comiterea infracţiunii a fost identificat pe raza municipiului Sibiu.

De asemenea au fost efectuate percheziţii domiciliare la trei locaţii ale tinerilor, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri. S-a stabilit cu această ocazie că tinerii sunt suspecţi în comiterea a încă două infracţiuni de furt, care au avut loc tot în Alba Iulia.

Faţă de cei doi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat“. 


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite