Alba Iulia: Curs pentru lideri sindicali la Cugir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicatul Liber din cadrul societăţii Cugir SA organizează mâine, începând cu ora 10.30, conferinţa de prezentare a proiectului „Sindicate active“, cofinanţat din Fondul Social European.

Va fi prezentat stadiul proiectului implementat de sindicatul din Cugir în parteneriat cu Blocul Naţional Sindical precum şi rolul pe care centrul îl va avea la nivel local şi regional. Dezbaterea are loc la Casa de Cultură din Cugir.

Promotorul şi partenerul estimează că centrul de formare profesională contribuie la consolidarea capacităţii partenerilor sociali pentru a promova dezvoltarea durabilă, la crearea de noi locuri de muncă şi la coeziunea socială la nivel local şi regional.

Prin cursurile complexe oferite (recunoscute la nivel naţional) centrul va forma delegaţi sindicali de intreprindere profesionalizând activitatea de reprezentare sindicală, fapt  ce va spori calitatea procesului de reprezentare a lucrătorilor şi va ajuta la luarea unor decizii corecte într-un anumit context oferit de realităţile economice şi sociale.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite