Alba Iulia: Scandal în piaţă. Un bărbat a fost lovit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba Iulia au intervenit vineri după-amiază pentru a aplana un scandal ce a avut loc în una dintre cele două pieţe din oraş. Doi bărbaţi au adresat injurii persoanelor aflate la cumpărături, iar un albaiulian a fost lovit în zona toracelui.

Bărbatul a fost agresat fără motiv.

„În data de 20 mai, în jurul orei 18.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 37 de ani din Alba Iulia cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-una din pieţele din Alba Iulia a fost agresat, fără motiv, de către doi indivizi care se manifestau inadecvat, adresând injurii persoanelor aflate în piaţă.

Patrula de siguranţă publică deplasată imediat la locul evenimentului a intervenit pentru aplanarea scandalului şi i-au identificat pe A.N.A., de 28 de ani din Alba Iulia şi C.R.I., de 31 de ani, din Ocna Mureş“, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Bărbatul din Ocna Mureş este cel care l-a agresat pe cumpărător.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite