Alba: UPDATE Scandal între doi bărbaţi din Bucium. Unul a ajuns la spital cu plăgi înjunghiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 36 de ani din comuna Bucium a fost internat la spitalul din Alba Iulia cu plăgi abdominale înjunghiate prin agresiune. Tânărul a fost vicitima unui altă bărbat în vârstă de 53 de ani.

UPDATE: Agresorul a fost arestat preventiv, joi, de Tribunalul Alba. Dorel Creţ va sta după gratii 29 de zile.

Poliţia oraşului  Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că în Spitalul Judeţean Alba se află pentru acordarea de îngrijiri medicale o persoană care prezintă plăgi abdominale înjunghiate prin agresiune.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că în seara zilei de 11.04.2011, în timp ce se aflau în faţa unui bar din comuna Bucuim, între M.F., de 36 de ani, şi C.D., de 53 de ani, ambii din comuna Bucium, a avut loc o discuţie contradictorie în timpul căreia cei doi au părăsit barul.

Ulterior între ei s-a declanşat o altercaţie în timpul căreia C.D., i-a aplicat lui M.F. două lovituri cu un briceag în zona abdominală.

În urma leziunilor suferite, victima a fost transportat la Spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate iar în funcţie de concluziile medico-legale va fi făcută încadrarea juridică a faptei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite