Alba Iulia: Mişcări spectaculoase la „Transilvania freerunning challenge“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor
Cristian Tudor

  Zeci de tineri au luat ieri parte la  prima ediţie a concursului „Transilvania freerunning challenge“ Alba Iulia. Competiţia desfăşurată la  Skate Park-ul din apropierea Hotelului Cetate este unică în România.

Astfel de evenimente se desfăşoară în oraşe precum Viena, Londra sau Boston. 

„Este un curent nou în ţară noastră, dar care atrage foarte mulţi tineri. Alergarea liberă este condimentată cu sărituri şi căţărări spectaculoase pe diferite obstacole“, a precizat Ovidiu Măcinic, unul dintre organizatori.

Pasionaţi de breakdance

„Breakdance este un mod de viaţă pentru mine. Am mai dansat în public, dar nu în faţa atâtor oameni. Breakdance-ul s-a născut pe stradă, aşa că ne adunăm cu prietenii în anumite locuri din oraş şi exersăm“, a spus Tudor Cristian, de 16 ani, elev la Liceul Sportiv din Alba Iulia.

image

„Transilvania freerunning challenge“ a adunat peste 20 de iubitori ai sportului şi ai muzicii din Sibiu, Deva, Orăştie, Târgu Mureş, Cluj Napoca, Braşov, Baia Mare, Satu Mare, Arad şi Timişoara.

„Nu am lăsat ca ploaia să ne strice atmosfera. Eu am făcut mai multe mişcări peste cap, peste umăr“, a spus Nicolae Herciu (Nick), de 16 ani, din Sibiu. 

Evenimentul s-a încheiat cu premierea participanţilor şi un foc de artificii.

 


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite